Αριθμός μηνυμάτων : 32 Point System : Registration date : 01/05/2008
Θέμα: Τί μας προτείνετε να ακούσουμε; Πεμ Μάης 01, 2008 9:23 pm
Λοιπόν πάρτε τραδουδάρα:
Frank16 Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ηλικία : 34 Location : Spiti m.... Point System : Registration date : 06/10/2007
Θέμα: Απ: Τί μας προτείνετε να ακούσουμε; Παρ Μάης 09, 2008 4:15 pm
ωραιος ... εγω προτεινω ...
Frank16 Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1150 Ηλικία : 34 Location : Spiti m.... Point System : Registration date : 06/10/2007
Θέμα: Απ: Τί μας προτείνετε να ακούσουμε; Τετ Μάης 14, 2008 12:07 am
Λάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μητροπάνος - Της Νύχτας Τα Ηχεία
Μεσάνυχτα στο ξέφωτο στην έρημη πλατεία φωνάζω πια δε σ' αγαπώ και η φωνή μου σταματά σε κάτι κτίσματα παλιά και ξανακούω την ηχώ, να λέει πια δε σ' αγαπώ να λέει πια δε σ' αγαπώ.
Ξαναφωνάζω δυνατά κι είπα ξανά δε σ' αγαπώ με μια φωνή σαν κεραυνό στη μαύρη ησυχία να ξανακούσω την ηχώ, να λέει πια δε σ' αγαπώ να λέει πια δε σ' αγαπώ.........
Μα ίσως πήγα πιο κοντά ή πήγα κάπως μακριά και δε λειτούργησαν καλά της νύχτας τα ηχεία και κάπου χάθηκε το πια, και δεν ακούστηκε το πια κι απ' τις φωνής μου την ηχώ, άκουγα μόνο σ' αγαπώ άκουγα μόνο σ' αγαπώ, άκουγα μόνο σ' αγαπώ....
Μα ίσως πήγα πιο κοντά ή πήγα κάπως μακριά και δε λειτούργησαν καλά της νύχτας τα ηχεία και κάπου χάθηκε το πια, και δεν ακούστηκε το πια κι απ' τις φωνής μου την ηχώ, άκουγα μόνο σ' αγαπώ άκουγα μόνο σ' αγαπώ, άκουγα μόνο σ' αγαπώ............
λα λα λα λα λα λα..............
Μα ίσως πήγα πιο κοντά ή πήγα κάπως μακριά και δε λειτούργησαν καλά της νύχτας τα ηχεία και κάπου χάθηκε το πια, και δεν ακούστηκε το πια κι απ' τις φωνής μου την ηχώ, άκουγα μόνο σ' αγαπώ άκουγα μόνο σ' αγαπώ, άκουγα μόνο σ' αγαπώ............